Ανακοινώσεις

Απόφαση ΔΣ του ΔΣΙ στις 12:30 για την επαναλειτουργία κάποιων διαδικασιών - Δελτίο Τύπου

27 Απριλίου 2020 Απόφαση ΔΣ του ΔΣΙ στις 12:30 για την επαναλειτουργία κάποιων διαδικασιών - Δελτίο Τύπου

Με τις υπουργικές αποφάσεις (ΦΕΚ Β 1588/25.4.202 & 1587/25.4.2020) παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων έως 15.5.2020, με εξαίρεση τις δίκες για συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ ρυθμίζεται ο τρόπος λειτουργίας των υποθηκοφυλακείων – κτηματολογικών γραφείων και καθορίζονται τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται κάθε φορά.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ήδη εξασφαλίσει ποσότητες υγειονομικού υλικού (γάντια, μάσκες και αντισηπτικό), οι οποίες θα παραδοθούν το πρωί της 28.4.20 στα Δικαστήρια για την προστασία όλων των παραγόντων.  

Υπό τις συνθήκες αυτές το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία και συστήνει στα μέλη του την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας που έχουν ανακοινωθεί αρμοδίως, όταν επισκέπτονται τα δικαστήρια, τα υποθηκοφυλακεία και κτηματολογικά γραφεία για τις διαδικασίες και υπηρεσίες που επαναλειτουργούν. Είναι καθήκον όλων  να επιδείξουμε τη μέγιστη ατομική ευθύνη που ο κάθε πολίτης οφείλει για την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ακολουθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνημμένα αρχεία:
Κατεβάστε το αρχείο Κατεβάστε το αρχείο Μέγεθος αρχείου: 56 KB