Ανακοινώσεις

Ενημέρωση για τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα

04 Δεκεμβρίου 2020 Ενημέρωση για τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα

Αγαπητοί συνάδελφοι , 

γίνεται προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση όλων σχετικά με τις ρυθμίσεις των δικαστηρίων και τις εξελίξεις για τη λήψη μέτρων.

Αναρτώνται στην ιστοσελίδα πέραν των Υπουργικών Αποφάσεων και οι Πράξεις των Προϊσταμένων των Δικαστηρίων, με τις οποίες διευκρινίζονται οι Πράξεις προκειμένου να γνωρίζουν όλοι πώς λειτουργεί το κάθε δικαστήριο, τον τρόπο λειτουργίας, τις υπηρεσίες των δικαστών και εισαγγελέων κ.λπ. Επίσης στο πεδίο μελών της ιστοσελίδας μπορείτε να ενημερωθείτε για εκθέματα και πινάκια δικαστηρίων που έπονται. Αναρτώνται ανακοινώσεις απόσυρσης υποθέσεων από τα εκθέματα των ποινικών Δικαστηρίων καθώς και αναβολής των υποθέσεων των διοικητικών δικαστηρίων των δικασίμων. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και ό,τι τυχόν δεν εντοπίζετε στις ανακοινώσεις της πρώτης σελίδας μπορείτε να το βρείτε ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ "ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΩΝ - ΠΙΝΑΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ". Στην προσπάθεια αυτή έχουμε διπλά μας την πολύτιμη συνεισφορά των δικαστικών υπαλλήλων και λειτουργών (δικαστικών και εισαγγελικών), οι οποίοι καταβάλουν προσπάθεια να μας αποστέλλουν κάθε χρήσιμο έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε πέραν της τρέχουσας προς το παρόν ενημέρωσης λόγω πανδημίας, να αποτελέσει και μία συνήθη τακτική για το μέλλον προκειμένου η ιστοσελίδα να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο εργασίας και ενημέρωσης τι ώρες που δεν λειτουργούν τα δικαστήρια. 

Μέσα σε αυτή τη μερική και ειδική λειτουργία των δικαστηρίων με προγραμματισμό ραντεβού, τηλεφωνικές κλήσεις και ενημερώσεις, οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, σεβόμενοι την προτεραιότητα των συναδέλφων που πράγματι έχουν επείγουσα εργασία λόγω καταληκτικής ημερομηνίας - προθεσμίας (διότι οι προθεσμίες κατάθεσης προτάσεων και προσθηκών νέας τακτικής διαδικασίας συνεχίζουν να "τρέχουν" όπως και κατάθεση προσθηκών σε υποθέσεις που εκδικάζονται) ακόμη κι αν βρισκόμαστε μετά από προγραμματισμό στο συγκεκριμένο γραφείο δικαστηρίου.            

Με την ευχή να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας μαζί με τις οικογένειές μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε όλους τους συναδέλφους συνεχή ενημέρωση, χρήσιμες πληροφορίες και υλικό μέσω της ιστοσελίδας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Η Πρόεδρος του ΔΣΙ