Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΙΤΗ 10/3/2020 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

09 Μαρτίου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΙΤΗ 10/3/2020 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για λόγους πρόληψης και αποφυγής συνωστισμού άνευ λόγου ζητήθηκε από την Πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων να ενημερώσουν για τη συμμετοχή των υπαλλήλων στη στάση εργασίας καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Δυστυχώς είναι αδύνατον να το δηλώσουν όλοι από τώρα γιατί προβληματίζονται αν θα συνεχίσουν κάθε μέρα.

Συνεπώς αύριο κατά τη δικάσιμο της 10 Μαρτίου 2020

το Ειρηνοδικείο θα ξεκινήσει κανονικά στις 10:00 τη δικάσιμο μικροδιαφορών και εκουσίας,

ενώ τα υπόλοιπα δικαστήρια Τριμελές Πλημμελειοδικείο, Μονομελές Εφετείο Κρατουμένων και Τριμελές Εφετείο Κρατουμένων θα ξεκινήσουν στις 11:00 καθώς οι υπάλληλοι συμμετέχουν στη στάση εργασίας. 

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για κάθε επόμενη ημέρα μέσω της ιστοσελίδας, κυρίως για να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη και παραμονή στο Δικαστικό Μέγαρο και η απώλεια χρόνου. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας και να ενημερώνουν τους εντολείς τους αναλόγως για να αποφεύγουν τις άσκοπες επισκέψεις στο Μέγαρο. 

Είναι υποχρέωση όλων να περιοριστεί η άσκοπη είσοδος των πολιτών - εντολέων και παραμονή στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου. 
ΣΥΣΤΑΣΗ προς όλους και κυρίως προς τους εντολείς να ΜΗΝ παρίστανται αυτοπροσώπως παρά μόνον στις άκρως απαραίτητες δικαστικές πράξεις.  
 
Ας ενημερώσει ο καθένας όποιον συνάδελφο μπορεί.-