Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΑΝΑ 9.3.2020 ΜΕΧΡΙ 13.3.2020 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

07 Μαρτίου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΑΝΑ 9.3.2020 ΜΕΧΡΙ 13.3.2020 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων οι δίωρες 9.00 -11.00 π.μ. στάσεις εργασίας ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ από Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 μέχρι Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020.

Προσοχή Προσοχή δεν είναι δυνατόν να είναι γνωστό εκ των προτέρων για όλη την εβδομάδα ποίος δικαστικός υπάλληλος συμμετέχει στη στάση ή όχι.
Συνεπώς το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Υπαλλήλων αλλά δεν αποτελεί υποχρέωση κάθε υπαλλήλου να το ανακοινώσει εκ των προτέρων κάθε μέρα.
Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, όπως και το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για κάθε επόμενη ημέρα μέσω της ιστοσελίδας, κυρίως για να αποφευχθεί η άσκοπη επίσκεψη και παραμονή στο Δικαστικό Μέγαρο και η απώλεια χρόνου. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας και να ενημερώνουν τους εντολείς τους αναλόγως για να αποφεύγουν τις άσκοπες επισκέψεις στο Μέγαρο. 
Είναι υποχρέωση όλων να περιοριστεί η άσκοπη είσοδος των πολιτών - εντολέων και παραμονή στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου. 
ΣΥΣΤΑΣΗ προς όλους και κυρίως προς τους εντολείς να ΜΗΝ παρίστανται αυτοπροσώπως παρά μόνον στις άκρως απαραίτητες δικαστικές πράξεις.  
 
Ας ενημερώσει ο καθένας όποιον συνάδελφο μπορεί.-