Ανακοινώσεις

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΕΛΙΣΑΦ

19 Φεβρουαρίου 2023 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΕΛΙΣΑΦ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΕΛΙΣΑΦ

Η πόλη μας τα Γιάννενα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Ιατρική και η Ισραηλιτική Κοινότητα, θρηνούν μαζί με όλους μας τον Μωυσή Ελισάφ. Έναν σπουδαίο δήμαρχο, έναν υψηλού κύρους επιστήμονα και πάνω απ' όλα, έναν πρωτοπόρο άνθρωπο. Ο Μωυσής Ελισάφ υπηρέτησε με δημιουργικό πάθος την πόλη μας, την κοινωνία, την επιστημονική κοινότητα και τίμησε με την παρουσία του την Ελληνική Προεδρία της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης Ολοκαυτώματος  

Η εκλογή του ως Δημάρχου Ιωαννίνων, είχε έναν υψηλό συμβολισμό, καθώς υπήρξε ο πρώτος, εβραϊκού θρησκεύματος, Δήμαρχος, στην πόλη μας με την τόσο έντονη και μακραίωνη πολυπολιτισμική ιστορία. Ο Μωυσής Ελισάφ, με την ηπιότητα, τη γλυκύτητα και την πραότητα του χαρακτήρα του, προσέφερε τα μέγιστα στην πολιτική, κοινωνική και επιστημονική ζωή της πόλης μας.  

Αποχαιρετούμε τον Μωυσή Ελισάφ με αισθήματα βαθιάς θλίψης και μεγάλης αναγνώρισης, τόσο για την εν γένει προσφορά του, όσο και για το ποιοτικό του αποτύπωμα,που πάντα θα μάς διδάσκει. Προς τους οικείους του εκφράζουμε τα πλέον θερμά μας συλλυπητήρια.  

 

ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ