Ανακοινώσεις

Προσοχή προσοχή !! Τρίωρη στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων την Τρίτη, στις 23 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 12:00 έως 15:00 !!

18 Νοεμβρίου 2021 Προσοχή προσοχή !! Τρίωρη στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων την Τρίτη, στις 23 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 12:00 έως 15:00 !!

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ αποφάσισε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (12:00-15:00 ) των δικαστικών υπαλλήλων την ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν για τη συμμετοχή των υπαλλήλων στις στάσεις προκειμένου να οργανώνεται εγκαίρως το καθημερινό πρόγραμμα των συναδέλφων.  

Συνεχίζεται η διεκδίκηση των δικαστικών υπαλλήλων καθώς σε κανένα από τα αιτήματά τους δεν έχει δοθεί λύση και τα αιτήματα του κλάδου παραμένουν άλυτα και ταλανίζουν τον κλάδο των δικαστικών υπαλλήλων, την απονομή της δικαιοσύνης και τους δικηγόρους .

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων υποστηρίζει με σθένος τα αιτήματα των δικαστικών υπαλλήλων και παρεμβαίνει για να αυξηθούν οι θέσεις και οι διορισμοί και να επιτυγχάνονται άμεσα οι τοποθετήσεις νέων και οι αποσπάσεις όπου και όποτε πραγματικά χρειάζονται.   

 
Συνημμένα αρχεία:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Μέγεθος αρχείου: 3.24 MB