Ανακοινώσεις

ΕΦΚΑ - ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (120) ΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30.9.2021

07 Σεπτεμβρίου 2021 ΕΦΚΑ - ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ  (120) ΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30.9.2021
  1. η 30.9.2021 πλησιάζει επικίνδυνα και δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα δοθεί παράταση, οπότε πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε.
    Κίνηση πρώτη: Οριστικοποιούμε την αίτηση! Σήμερα! Βλέπουμε τι μας συμφέρει οικονομικά και αποφασίζουμε. Μεγαλύτεροι συνάδελφοι, άνω των 50 ίσως καλύτερα χωρίς επανυπολογισμό, (αν η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη).
    Κίνηση δεύτερη, ξεσκονίζουμε τον οδηγό 120 δόσεων (θα τον βρείτε στα αρχεία της ομάδας) και μπαίνουμε ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΚΕΑΟ και πιστοποιούμαστε για όσα χρέη Ταμείων έχουν ανέβει. Θυμίζω πως κάνουμε τόσες εγγραφές χρήστη, όσα και τα Ταμεία (ΕΦΚΑ, ΤΑΝ, ΤΕΑΔ, ΤΥΔΑ-Ε-Θ-Π). Το σκέτο ΕΤΕΑΕΠ δεν ρυθμίζεται, παρότι φαίνεται, το πληρώνουμε στην πλατφόρμα του!
    Αφού τελειώσουμε με τις πιστοποιήσεις, ξεκινάμε έγκαιρα τις ρυθμίσεις, ώστε να έχουμε χρόνο ώστε τέλος του μήνα να έχει πληρωθεί η πρώτη δόση και να ξεκινήσει η ισχύς της ρύθμισης!
    Δεν αφήνουμε τελευταίες μέρες που θα γίνεται χαμός, ξεκινάμε από τώρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι!
Ξαναλέω για όσους μας διαβάζουν από e-EFKA και Υπουργείο. Κύριοι τώρα είναι που πρέπει να δοθεί ξανά παράταση, όχι μόνο γιατί τα χρέη δεν έχουν ανέβει, αλλά γιατί επίκειται και η νέα ρύθμιση των χρεών της πανδημίας!
Σας το γράφουμε και στην επιστολή της Ολομέλειας!
Καλό βράδυ σε όλους!
Συνημμένα αρχεία:
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 120 ΔΟΣΕΩΝ Α. ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 120 ΔΟΣΕΩΝ Α. ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ Μέγεθος αρχείου: 2.11 MB