Ανακοινώσεις

Λειτουργία Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από 17.5.2021- Οδηγίες λόγω πανδημίας

17 Μαΐου 2021 Λειτουργία Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από 17.5.2021- Οδηγίες λόγω πανδημίας

Μετά το Πάσχα η διασπορά του ιού στην κοινότητα είναι πολύ αυξημένη  ενώ αρκετοί συνάδελφοι βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό χωρίς συμπτώματα.  

Είναι ανάγκη να περιοριστεί η παρουσία όλων στους χώρους του Συλλόγου για τα άκρως απαραίτητα και πραγματικά επείγοντα ζητήματα, διότι ο αερισμός των χώρων δεν είναι επαρκής.

Στο πλαίσιο αυτό, τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων από τις 17 Μαΐου 2021 θα λειτουργούν από 08:00 έως 14:00, όπως και η αναπαραγωγή φωτοτυπιών από την επιτηδευματία που στεγάζεται στον ΔΣΙ. 

Οι υπάλληλοι του ταμείου θα εξυπηρετούν ΜΟΝΟ μετά από τηλεφωνική παραγγελία γραμματίων ή μετά από αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος tameio@dsioan.gr τηλ. 2651022228 λόγω έλλειψης επαρκούς αερισμού των χώρων. Είναι ανάγκη να περιορίσουμε τον χρόνο αναμονής στον διάδρομο του ΔΣΙ στον άκρως ελάχιστο χρόνο και να εισέρχονται στον χώρο των ταμείων μόνο 2 άτομα.

Η Γραμματεία του Συλλόγου θα εξυπηρετεί τα μέλη ΜΟΝΟ μετά από αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@dsioan.gr (αιτήσεις - πιστοποιητικά) και μετά από προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2651037858, fax  2651037840 και κινητό (γραμματεία) 6947005144. Λόγω έλλειψης αερισμού των χώρων της βιβλιοθήκης και της γραμματείας η εξυπηρέτηση θα γίνεται από τον διάδρομο και η πόρτα θα είναι κλειστή.

Η βιβλιοθήκη του Συλλόγου θα λειτουργεί κατά περίπτωση. Αν υπάρχει επείγουσα ανάγκη ζητήστε από την γραμματέα να σας βοηθήσει στην ανεύρεση του συγγράμματος και συνεννοηθείτε περαιτέρω για την αναπαραγωγή φωτοτυπιών. 

Για οποιαδήποτε ανάγκη ή πληροφορία καλέστε τη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Αγγελική Τζοβάρα (2651074352 & 6972907522).

Συστήνεται στους συναδέλφους να εκδίδουν γραμμάτια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ολομέλειας PORTAL και να περιορίσουν την παρουσία στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου παρά μόνον αν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν διαφορετικά.

Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους των δικαστηρίων καταβάλλεται σημαντική καθημερινή προσπάθεια να αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου όλες οι ανακοινώσεις, τα εκθέματα και τα πινάκια των δικαστηρίων, ώστε να γίνει συνήθεια όλων των δικηγόρων να ενημερώνονται για όλα με ασφάλεια, έγκυρα και έγκαιρα. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτηθεί η συνήθεια αλλά και η εμπιστοσύνη της απομακρυσμένης πληροφόρησης  προκειμένου να αποφεύγονται οι συναθροίσεις στα γραφεία.

Ιωάννινα, 17.5.2021

Η Πρόεδρος                                                                         Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κ. Νάκα                                                                   Αγγελική Σπ. Τζοβάρα